Everybody-Art-Challenge #219   Girl - Tyttö

Already 3 years old!

Iso juttu kun täyttää vuosia, ainakin kun on jo kolmas synttäri! Iloinen tyttönen leimakuva saatu Aprikselta.

Kauniit paperit ostin joku vuosi sitten Hämeenlinnan tapaamisessa Skräpteekistä ja samaisessa tapaamisessa saimme käyttää myös vempeleitä. Tämänkin kortin aukot siellä tehtyjä.

Korotin jokaisen kerroksen ja leimakuvankin vielä hippusen toisistaan saadakseni aikaan mukavan syvyysvaikutelman.

Numero on saatu Merisiniltä. Koristeeena vain timanttiset tähdet. Alimmaisen raidallisen paperin kohokuvioin kukkasilla sopimaan muihin kukikkaisiin papereihin paremmin.

***
Edellisessä postauksessa on voittajan nimi, jos sitä et ollut huomannut. Ja kolme parasta korttiani viime vuodelta myös.

***
Hurjan kylmää! Mittari näytti pahimmillaan 28 miinusta ja vaikka päivällä hiukan lämpenikin, ei alle kahdenkymmenen mennyt silloinkaan. Nyt taas alenee vaarallisella vauhdilla ja näyttää jo 25!

Piti laittaa patteritkin päälle. Uuni yksistään ei jaksa lämmittää kaikkia huoneita. Kaunis auringonpaistekaan ei auttanut asiaa. Tosin sitä ja sinistä taivasta oli kiva ihailla - ikkunan läpi.

Tälläisillä pakkasilla sitä miettii miksi ihmeessä asummekaan täällä pohjolassa!

No onneksi yleensä ei kovin kauaa hurjia pakkasia kestä. Sitä odotellessa yritetään olla ajattelematta sähkölaskua joka ropisee aivan uusiin sfääreihin, kun patterit hohkavat lämpöään...

Tänäänkin ehti lukea kirjaa ja ratkoa ristikkoa ja katsoa TV:tä tavallista enemmän kun en ulkoilua harrastanut kuin puiden hakemisen verran.

Toisaalta ihan kivaa ja leppoisaa puuhastelua :)