I Love ProMarkers #131   Transport - Kuljetus

Me too!
Happy Birthday to a very Special Girl!

Lentävät lohikäärmeetkin haluavat kyytiin, kun noin kaunis pikkuinen pyöräilijä sujahtaa näkyviin :)

Kolme leimakuvaa yhdeksi kortiksi tällä kertaa. Alinna vihreää raitaista kirjepaperia, sitten harmaata kirjeensisus paperia kohokuvioituna kukkasilla. Hankasin vähän ruskealla pintaa. Pohjapaperin alalaitaan leimailin pikkukukkia punaisella.

Lävistin kahta kokoa kukkia koristeiksi, keskustoina puolihelmiä. Lohikäärmeen lentäjänlaseissa koholakkaa linsseinä.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Vanilla, Coral, Meadow Green, Apple, Blossom, Rose Pink

***
Lapion maata tasaiseksi kivien kaivelun jäljiltä. Aika hurjia kuoppia olinkin saanut aikaiseksi! Siirsin muutaman yksikseen haahuilevan liljan toisten viereen, että sain yhtenäisen kukka-alueen.

Toiveena on ulottaa heinikkoa liljapenkkiin asti ja ehkä, jos onni on matkassa, vielä jokusen metrin taaksepäin pensaisiin asti ensi keväänä. Nyt pitää vielä haravoida pois niittokoneella kaadettua nokkossotkua ja ajella ruohonleikkurilla alue läpi. Siellä on joitakin puskien loppuja ja muutamia nivaskoja kaatunutta rikkaruohoa joka ei ole taittunut  vaan makaa laonneena maata vasten.

Kurkkuja kasvaa tasaiseen kahden, kolme kurkun tahtiin. Tuoksuvaa syötävää joka päiväksi :) Ovat vain niin pahuksen piikikkäitä, että poimin ne kumihanskat käsissä ja pesen juuresharjalla hangaten, ennenkuin niitä voi edes kuoria.

Maistoin mustikkahilloa pullan päällä. Taivaallisen hyvää. Nautiskelin sitä sohvalla istuen, puutarhaohjelmaa katsoen ja rooibos teetä mukissa. Ah onnea!

Ajatuksissa olin juhlistamassa lapsoseni hääpäivää ja vävyn syntymäpäivää. Fiksusti samana päivänä... Onnea teille kahdelle ja paaaljon lisää onnellisia vuosia yhdessä!