Sugar Creek Hollow #26   Fairies and Angels - Keijuja ja enkeleitä

Here comes a new Baby!

Lapsellisissa merkeissä kortteilen yhä vaan. Nyt olen jo vauvoissa asti :) Kortissa pitäisi olla joko enkeleitä tai keijuja. Nyt saa jokainen itse päättää ovatko nämä kumpia.

Kuva on oikeastaan joulunen muistilista. Tein siitä kuitenkin tälläisen vaaveliversion ja peitin lumihiutaleita isoilla ja pienillä tähdillä jotka sain tuon raamin rei'ityksestä.

Alimmaiseen valkeaan paperiin tein kohokuvioitua ristikkoa. Värityksensä puolesta tästä saisi kortin niin tytölle kuin pojallekin, eikö vain?

***
Heräsin kaatosateen rummutukseen peltikattoa vasten. Sen jälkeen onkin satanut , ei onneksi sentään koko aikaa kaatamalla. Postinkin kävin hakemassa sateenvarjolla ja kumisaappailla varustautuneena ja muovikassi kädessä.

Siihen työnsin saaliin postilaatikosta: Mainoksia, yksi lasku,  paikallislehti. Ei mitään kovin mielenkiintoista.

Koska ulkona ei voinut tehdä mitään, kortteilin koko päivän! Luin toki kirjaa syödessä ja juodessa ja ristikkoakin ehdin tehdä pitkään ja hartaasti :) Ihan vähän oli kyllä huoli armaastani, hän kun hommeloi tänään(kin) ulkosalla, vaikkakin sadetamineissa... Onneksi teki normaalia lyhemmän päivän.

Työrukkaset olivat niin märät, että voin vääntää niistä vettä, ennenkuin laitoin kuivumaan! Sitten vaan kuivaa ylle ja lämmintä sisään niin nyt voin huokaista helpotuksesta. Ei tarvitse hätäillä enää :)