Simon Says ... Birthday Card - Syntymäpäiväkortti
Sketchy Colors #115   Mint, Pink & White - Minttu, pinkki & valkea

Happy Birthday
 
Simon Says-haasteblogi täyttää 3 vuotta ja palkintoja on luvassa roppa kaupalla. Haasteeseen saa lähettää niin monta työtä kuin ehtii tekemään. Samalla työllä saa ottaa osaa muihinkin haasteisiin, joten kannattaa ottaa osaa.

Minusta tämä leimakuva näyttää ihan omenankukilta oksassa mutta siinä lukee kuitenkin, että ruusu, joten olkoon sitten kumpi vaan, kaunis on joka tapauksessa. Värittelin kuten tavallista ProMarker tusseilla.

Käytin alimmaksi kukikasta paperia ja kanttasin pallokkaalla. Siitä lävistin myös kukkasia. Ajattelin, että tehdään nyt niin söpönen, että ei paremmasta väliä :) On valkoinen kukkanauha ja sen päällä vielä punaia kukkia. Keskustoina keltaiset/kultaiset timantit.

Timantit myös perhosen selässä. Tein sen kaksinkertaiseksi leikkaamalla pallopaperista alimmaksi hiukan isomman perhosen ja sitten päälle tuo valkoinen.

Leimakuvan raamitin kuviosaksilla leikkaamalla.
***
Pilvipouta ja viileähkö sää on oivallinen ulkotyöhön, ei tule niin äkkiä hiki! Haravoin kesäkeitaalla ja kiskoin villiintyneen vatukon irti. Tasoittelin sen aiheuttamat montut miten kuten.

Siihen viistoon rinteeseen pitäisi keksiä jotain paahdetta sietävää. Hiekassa ei paljon mikään menesty ja sade vie kaiken mullan mennessään. Ajattelin jonkinlaisia laatikoita tai ristikkoa jonka sisälle multaa ja sitten kasveja. On vielä idea ihan raakile vaiheessa...

Perkasin kamalat kasat jo kasvunsa alkaneita rikkaruohoja ja vielä kamalammat kasat nokkosta! Viime kesänä nokkonen valtasi grillin takaa alueen ja kasvoi kuin viidakko. Nyt revin irti joka ainoa juuripaakun jonka lapiolla kaivamalla ja käsivoimin kiskomalla irti sain.

Hakkasin vielä lapiolla hiekkaa, etttä kaikki jääneet juuret vielä pilkkoutuisivat. Tosin tiedän nokkosen olevan vahva lisääntymään vaikka kuinka pienestä palasesta. Ainahan saa toivoa, että edes hiukan hillitsin sen kasvua.

Ruusujen ympäriltä kiskoin myös pois niin paljon juolavehnää kuin käsivoimin irti sain. Haravoin sitten koko alueen ja jätin kesken, kun tuuli niin kovasti, että kasat hajosivat ennenkuin ehdin ne nostaa kottikärryyn!

Saa odottaa huomiseen. Ei ole ainakaan tähän päivään mennessä koskaan työ itsekseen tekeytynyt, joten kaipa sen sieltä huomenissa löytää... :)