Lauran Korttihaaste 26   Työskentelypa valintani:Kohokuviointi

Glad Påsk - Merry Easter

Kohokuviointia on vihreässä kukkapaperissa ja tipusien taustalla. Guttleburgin kohokansiolla ja kaulimella tein risukkoa molempiin.

Tipuset kohotettu 3D-tarroilla. Vaikka pohjapaperissa on jo kukkia kosolti, laitoin silti vielä tuohon leimakuvan reunukseen paperisia kukkia. Niissä punaiset timantit keskustoina.
***
Liukasta on yhä vaan. Tein vaihtoehtokävelylenkin. Eli kävelinkin naapurin mäkeä ja läpi pihan ja vähän matkaa metsäänkin, kun sinne vei lumikelken jälki.

Sen verran tuo vesisade on pehmittänyt kinoksia, ettei kovin pitkälle lumi kantanut askelten alla, vaan käännyin takaisin.

Oma mäkemme on niin jäässä, etten uskaltanut lähteä sitä laskeutumaan. Oli minulla villi idea laskea mäki alas pulkalla ja kävellä sitten metsätietä ja takaisin tullessa viedä pulkka mukanani. Ainahan ylöspäin pääsee liukkaallakin kelillä.

Yksi vilkaisu jyrkkään ja jäiseen mäkeen sai minut ripsakasti toisiin ajatuksiin ja unohdin loistavan ideani samantien :)

Aloittelin jo viikonlopun Iltalehden vaikeampaa ristikkoa, eikä ainakaan aluksi tuntunut mahdottomalta. Vaikka niinhän se on, että sanoja löytyy - aluksi helpostikin, ne ovat ne viimeiset sanat, jotka ovat niitä vaikeimpia!

Onneksi olen löytänyt netistä Ratkojat sivuston. Siellä on tietoa kummallisista paikannimistä ja oudoista murresanoista, sekä tietysti kaikenmaailman kuuluisuuksien nimet, sen kun poimii vaan tyhjiin kohtiin!

Yritän kyllä mieluummin keksiä itse jokaiseen koloseen kirjaimet :) Joistakin  sanoista tulee tosi kummallisia! Ne tarkistan, jos mahdollista muilta viisaammilta netistä.