P*skarteluhaaste #113   Pinkki ja keltainen

Tyttövauvalle

Huono valaistus ja osaamattomuuteni kuvankäsittelyssä saavat kortin värit sinisemmiksi kuin ne luonnossa ovat. Eli makeaa pinkkiä ja pastellikeltaista löytyy niin pohjapaperista, ilmapalloista kuin koristekukkasistakin.

Nallukkakin on väritetty ProMarkerin vaalealla pinkillä. Laitoin Glossya ilmapalloihin ja nallen kaulassa olevaan rusettiin. Kukkien keskustat pieniä tähtiä. Pohjapaperin kohokuvioin kukkasilla, alunperin se on pallokuvioista pastelliväreissä valkealla pohjalla.

Sisäsivuilla tekstiä ja kirjoitustila joka toimii taskuna tagille.

***

Kaupoilla aamusta ja samalla tilasimme kaappeja ja verhokapat saunarakennukselle. Ovat sellaisia kokoja, ettei valmiina löydy. Onneksi paikkakunnalta tai oikeastaan tuosta viereiseltä paikkakunnalta löytyy kalustevalmistaja joten ei tarvinnut matkata kovin kauas.

Armaani taivuttelee ikkunapeltejä kädet kohmeessa ja minä lämmittelin uunia. Herkuteltiin norjalaisella merilohella ja kermaperunoilla kun molemmat olivat edullisia juuri tänään. Tällä viikolla onkin ollut monta kalapäivää.

Siivoaminen jäi lakaisemiseen kun imuri on tärkeämässä työssä rakennuksella ja kortteja on tehtävä huomiseksi vielä jokunen. Ehtii nuo siivoushommelit  vaikkapa ensi viikolla tekemään :)