Leilan haasteet #169   Mustaa, valkoista ja oma värivalinta

Vaikka tasavuosille!

Oma värivalintani on keltainen. Tosi harvoin käytän tälläistä kirkasta keltaista korteissani. Siksi valitsinkin sen kun keräsin materiaalia Apriksen kanssa kortteiluun samoista materiaaleista.

Korttiin laitoin kirjekuoren sisustan mustaa raameiksi ja rauhoittamaan kirkkautta. Kukkaan sutaisin mustaa terälehtien kärkiin ja laitoin vielä kukan tuosta taustapaperista päälle sekä timantin. Perhoselle samat mustaukset ja timantit :)

Sisäsivuille leimailin mustaa pitsiä.

Keltainen paperi on skräppipaperi Tiimarista, sen toinen puoli on ruskeaa ja kullanväriset kukkaset. Näkyy alla olevasta kuvasta. Unohdin ottaa kuvan materiaaleista ennenkuin aloin saksia tähän korttiin joten siinä on kyhäelmä jossa kaikki näkyy lisättynä toisenpuolen kuviopapperipalasella. Tuo valkoisen näköinen on haalean vihertävä. Ohut nauha on pilkukas ruskea ja mustan näköiset täplät ovat timantteja.


Tälläiset lähetin Aprikselle. Käykääpä kurkkaamassa mitä hän on saanut näistä aikaiseksi!

***

Aika laiska päivä töiden suhteen. Apurina ikkunan nostossa ja siinä kaikki. Tai jos pudonneiden omenoiden kuoriminen, pilkkominen ja soseuttaminen on työtä, niin sitten kaksi työtä :)

Sain ämpärillisestä pudonneita omenia vain kolme aika pientä purkillista sosetta. Oli niin paljon madonsyömiä ja osittain pilaantuneita joukossa.

Käväisimme asioilla keskustassa ja samalla kävin katsomassa kuinka korttini jaksavat vitriineissä. Pari kirjaa löytyi ja neljä lehteä joita sai ilmaiseksi ottaa. Kirjaston näyttelytilassa oli kauniita tauluja ja muutama paperitaide hattu ja patsaita. Armaani isoäidistä on siellä kuva, pitihän häntä, jo edesmennyttä, käydä helssaamassa. Hieno taulu.

Kannattaa käydä ihailemassa myös sinistä huovutettua hevosta! Mahtava!!!