P*skarteluhaaste #92   Bingo

Ruusu Ylioppilaalle!

Rivini on Pyöreä muoto - Timantti - 3 paperia.

Kun ottaa käteensä vaahtomuovileimasimen ja alkaa sutia reunoja ei osaa lopettaa :) Tässä kortissa kaikki reunat käyty läpi jopa takasivultakin! Suttasinpa pyörylänkin ja tekstin reunat kun vauhtiin pääsin...

Ruusua värittelin lähinnä suuntaa antavasti, eli vähän väriä vaan sinne tänne ja paljon varjoja. Se timantti muuten on minikokoa ja löytyy tarkkasilmäiselle ylioppilaslakin lyyrasta!

Sisälle tein taskun rahalahjalle ja koristelin reunan sydänboordilla, jonka senkin suttailin ja leimailin nurkkiin ruusuja ja muualle lehtiosaa vinksin vonksin.

***

Nukuttiin pitkään ja aamupuuron keitto virui ja virui. Ei laiskuutta vaan sähkökatkojen vuoksi. Tuuli ja sade hakkasivat kai jotain puunoksia kun vähän väliä vilkkui päälle ja pois.

Aurinkoista säätä kesti sen aikaa kun katsastin kukkapenkit ja kitkin uusimmat rikkaruohot. Hain puita kun alkaa sisällä tuntua jo kolakalta ja laitoin tulet uuniin.

Sitten taivaat repesivät ja kaukaa kuului ukkosen murinaa, Ja sähköt poikki juuri kun olin ruskistanut lihat ja laitoin perunat kiehumaan!

Syötiin sitten voileipä-maito-välipala pahimman nälän poistamiseksi. Valotkin syttyivät siinä syödessämme kuin kiusalla. No ruoka-aikaa siirretttiin ja kortteiluaika alkoi :) Mikäs sen mukavampaa.