Mo's Digital Challenge 62 Fantasies and Fairies - Fantasiaa ja keijuja

If You believe it, You can Fly!

Tämä lentävä vanhempi nainen kaikkine kiloineen on kyllä malliesimerkkinä kenelle tahansa huonon itsetunnon kanssa kamppailevalle. Siitä vaan toteuttamaan toiveita ja unelmia! Varpaat eivät edes hipaise maata kun nokan nostaa pilviin päin ja antaa mennä:)

Värittelin hennoilla sinipunaisilla ja suttasin sitten päälle  vaaleaa ruskeaa. Muutama kohokohta valkealla, enkä sitten laittanutkaan kimalletta siipiin kuten olin aikonut. Näyttää jotenkin utumaisemmalta näin. Tuo tumma on hangattu rypyliäistä alustaa vasten kuvan reunamille.

Kaunis lumihiutalepaperi sai vielä lisää hiutaleita,  niien päälle pyörylät korttikartongista ja ylimmiksi minitähdet. Valkeat tähdet, sekä nuo minit että isommat, ovat leikkurin silppua!

Sisälle taiteilin vähän erilaiset kirjoitustilat tällä kertaa.

***

Laitanpa tähän yhden kissakuvan.

Kissat ovat kovin nopeita liikkeissään joten kahden ruokailijan sijasta sain kuvaan vain yhden... Kameraa hakiessani toinen jo livahti tiehensä! Tämä raidallinen iso on Tikru.

Tänään leikimme vähän huovutetuilla palloilla ja saimme aikaan ruttuisia mattoja ja yleistä epäjärjestystä. Kaikilla oli hauskaa.