P*skarteluhaaste #56 Ruskakuva

Hänglari-tyttönen on lähtenyt ruskaretkelle pipareita eväänään. Tai ehkä hän on löytänut tatteja?

Vanha leimakuva, jo aikoja sitten väritettykin, oli juuri sopiva tähän aiheeseen. Rapisevat kirkasväriset lehdet jalkojen alla ja huikaisevan sininen taivas. Sisällä odotettavissa oleva omanasato on juuri parhaimmillaan poimittavaksi. Viestin voi kirjoittaa kuvan alle työnnettyyn tagiin.

***

Kaivo on nyt sitten ehta kunnossa. Tai ainakin sille on tehty nuorennusleikkaus kaivamalla turvonnut pohjasavi pois. Päälle emme sitten laittaneetkaan hiekkaa, vaikka sitä kauhallinen oli odottamassa, vaan viskelimme vain kivenmurikat pohjan peitoksi.

Tällä hetkellä vesi näyttää lähinnä maitokahvilta. Täytyy uskoa sen siitä kirkastuvan kunhan asettuu ja uutta vettä tihkuu hiekkakerrosten läpi. Nyt sitten vaan odotellaan!

Upea aurinkoinen sää on tänäänkin, eikä takkia tarvittu postinhakumatkalla. Olin saanut palkinnon Parikkalan kunnalta: Heijastinhihat! Aika vinkeät. Ne tulivat kesäisistä Piikarehveistä joihin otimme osaa Mambaa kuunnellen läheisellä tanssilavalla. Sieltä lähetettiin ilmaan ilmapalloja joiden nauhoihin jokainen sai sitoa nimensä ja osoitteensa ja kertoa miksi Parikkala on hyvä paikka olla ja elää.

Löytäjät sitten voivat palauttaa tiedot kunnalle joka palkitsi sekä löytäjän että pallon lähettäneen! Fiksu juttu, eikö?