P*skarteluhaaste #50 Resepti: 1rusetti, 2 paperia, 3 nappia.

Kaunis tapetti taustalla on saatu Merisiniltä. Jouduin peittämään sen melkein kokonaan kannessa saadakseni nuo paperikukat nappikeskustoineen ja vielä muhkean rusetinkin mahtumaan. Oman osansa tilasta vei toinen paperi johon tein kuviot kuvio- ja kulmaleikkurilla käyttäen vain oksa osaa.

Napit on kiinnitetty kukkiin ohuella rautalangalla jossa on pikkuruisia helmiä. Muita nappeja en löytänyt vaikka tiedän omistavani kokonaisen purkillisen! Joku on sotkenut varmaankin hyvin järjestyksessä olevan työtilani :)

***

Taas toivioretkelle vatukkoon. Tulos yhtä laiha kuin viimeksikin. Tällä kertaa  tuossa omassa vatukossamme korkealla mäellä. Suurin osa marjoista ja lehdistäkin oli kuivunut paahteessa ja osa vatuista oli vielä raakoja. Kypsät pieniä poloisia. Hikisenä upottauduin altaaseen puuskuttamaan...

Kun henki taas kulki jotenkuten kävin keittämässä kahvit ja voitelin karjalanpiirakat ja meetvurstia päälle. Pari kylmäkallea kassiin ja vielä vettä ja mehuakin mukaan. Nautimme retkilounaan ulkona altaan äärellä istuskellen. Jopas maistuikin hyvältä!