P*skarteluhaaste #44: Lankaa tai narua. Tein kortin tyttövauvan syntymää onnittelemaan. Helposti tästä saisi kastekortinkin.

Kummasti värit näyttävät muuttuvan kun kuvia käsittelee... Eihän se tietenkään minun taitamattomuuttani ole! (Eikä kuvien kieroutuminenkaan :(

Joka tapauksessa: vaalenapunaista roppa kaupalla. Tyttövauvalle lienee sallittuakin. Kun piti olla lankaa, kietaisin virkkaamani kukkasen langalla kiinni ja toisen pätkän solmin rusetille. Kukan alla toinen kukka ja sisällä valmis paperiruusu.

Ala- ja yläboordit leikkasin kun ei tarpeeksi leveitä paperisuikaleita löytynyt kuvan alle. Tuo pohjapaperi on tehty yhdistämällä raidallinen lahjapussi ja pilkukas paperi.

Leimakuva saatuja. Väritetty ProMarkereilla. Lisäsin kimallusta tyynyyn ja korotin koko kuvan kehyksineen paksulla pahvilla. Valkeat litteät kukat boordin päällä saatuja.

Sisällä samoja suikaleita ja boordipaloja ilman kukkia kun loppuivat. (...ellei niitä ole jossain väärässä rasiassa...)

***

Olo on jotensakin heppoinen ja hutera. En lähtenyt edes Imatralle vaikka olisin päässyt, kun naapuri tarvitsi kyytiä ja armaani vei hänet sinneToisaalta säästyipä rahaa :)

Päivä kului lepäillessä ja kortteillessa ja lepäillessä ja ruokaa laittaessa ja lepäillessä ja...