Viimeaikaisen pilkkukuumeen ansiosta olisi kai mikä tahansa viimeaikoina tekemistäni korteista käynyt P*skarteluhaaste #31, kun piti olla pilkkuja tai palloja, vaan halusin tehdä ihan varta vasten tähän haasteeseen tarkoitetun kortin. 

 

Nyt on sekä pilkkuja, että palloja! Tuo hauska hiirulainen saa minut aina hymyilemään :) Kohotin kuvan paksulla pahvilla, kun sitä 3D teippiä ei löytynyt ja entinen loppui aikaa sitten.

***

Aina sattuu ja tapahtuu. Kaivosta alkaa vesi loppua ja siksi ostimmekin sankkoja urakalla eilen kansineen. Ideana oli hakea peräkärryn kera sankoilla vettä uudesta, ei vielä valmiista kaivostamme. 

Harmi vaan, että se on umpijäässä! Ainahan suihkussa ja saunassa voi käydä sukulaisten luona, vaan vessakäynnit ja hampaidenpesu tuottavatkin enemmän päänvaivaa...

Toistaiseksi vesi on riittänyt kun käytämme sitä säästellen. Tiskasin astiatkin perinteisesti hankilumella jonka sulatin hellalla vedeksi. Voin jo nähdä sieluni silmin kuinka me hikisinä ja nokisina saavumme kyläpaikkaan suihkuun...